Jednoduchá chuť omáčky a skvělé jemné maso... Vlastně na tom nic není, ale chutná to absolutně skvěle! Ze všeho nejdřív dejte vařit hovězí jazyk, abyste získali vývar potřebný pro přípravu mandlové omáčky. Jazyk a omáčku doplňte barevnou rýží.
Suroviny
Na rýži
Mandlová omáčka
Na ozdobení
Na recept
- Energie 4862 kcal
- Bílkoviny 211 g
- Sacharidy 446 g
- Tuky 234 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.