Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,4 (5x)
19. 5. 2016
Placaté grilované kuře


Snadné
> 60 min
3,4 (5x)

Je až neuvěřitelné, co udělá obyčejné ‚rozplácnutí‘ s chutí kuřete. Přesvědčte se o tom sami!


Nezhasínat obrazovku
2-4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 323 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.09.2007 08:38
Recept se nachází v č.6/06, str.49
  profile image
Aiculik
22.02.2007 09:00
Že vraj viď Jak na věc - a kde nič, tu nič! A pritom bez toho ten recept nie že je neúplný - ale chýba mu to podstatné!!! Aký zmysel má uverejnenie takéhoto receptu na internete keď si tak či tak musím pozrieť tlačený časopis?
  profile image
Or
28.02.2007 05:51
Jako upoutávka na ten časák, Aiculiku!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

grilování masa

Letní grilování: triky s masem

U grilovaného masa v jednoduchých úpravách se více než kdy jindy projeví kvalita výchozí suroviny. Kuře je nejlepší z biochovu nebo domácí, jehněčí z farmy a hovězí z mladého býka.