Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,5 (4x)
19. 5. 2016
Placaté grilované kuře


Snadné
> 60 min
3,5 (4x)

Je až neuvěřitelné, co udělá obyčejné ‚rozplácnutí‘ s chutí kuřete. Přesvědčte se o tom sami!


Nezhasínat obrazovku
2-4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 323 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

grilování masa

Letní grilování: triky s masem

U grilovaného masa v jednoduchých úpravách se více než kdy jindy projeví kvalita výchozí suroviny. Kuře je nejlepší z biochovu nebo domácí, jehněčí z farmy a hovězí z mladého býka.