Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,5 (85x)
18. 7. 2014
Kuře na tymiánu se šťouchyným bramborem
Apetit
Kuře na tymiánu se šťouchanými bramborami
Apetit


Snadné
< 90 min
4,5 (85x)

I něco tak obyčejného, jako je pečené kuře, se dá připravit s velkou parádou. Šéfkuchař pražské restaurace Imperial Zdeněk Pohlreich ho peče na tymiánu a podává s nejlepšími šťouchanými bramborami, jaké znáte!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na šťouchané brambory

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1907 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 193 g
  • Tuky 104 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(85 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11