Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,5 (30x)
30. 8. 2016
Kuře v pomerančích s rozmarýnem
Apetitonline.cz
Kuře v pomerančích s rozmarýnem
Apetitonline.cz


< 30 min
4,5 (30x)

Balzamikový ocet dodá omáčce hloubku a masu pomůže rychleji zkřehnout


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 262.25 kcal
  • Bílkoviny 23.75 g
  • Sacharidy 14.75 g
  • Tuky 9.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lucie Winklerová profile image
Lucie Winklerová
05.03.2015 12:13

je to super, jednoduchý a rychlý. řidší omáčka nám nevadila. Hodili jsme si to se salátem (římský salát+cizrna) a fungovalo to jako prima zálivka

  profile image
mmJitule
15.10.2008 09:00
Recept je opravdu moc dobrý, jako přílohu jsem zvolila kuskus s rozinkami a piniovými oříšky a nedělní oběd krásně chutnal exotikou.
  profile image
Pavla
29.02.2008 12:27
Jídlo je vynikající, jednoduché na přípravu, chuť je nevšední. Připravovala jsem je pro hosty několikrát, vždycky se to líbilo a všem chutnalo! Doporučuju!!
  profile image
Alena
02.09.2007 08:44
Recept se nachází v č.5/05, str.56
  profile image
Chewbacca
16.02.2007 15:47
omáčka byla delikatesní. bohužel byla v mém podání dost řídká. neporadil by mi prosím někdo jak tuto omáčku udělat hustější? (déle vařit? více másla?)
  profile image
Sančenka
19.02.2008 15:49
Zkus to vařit opravdu hodně prudce, aby se většina omáčky vyvařila už v první fázi. Taky maso tou omáčkou tak víc nasákne. Pak napiš, jak se ti to povedlo :-)
  profile image
Amálka
23.01.2007 18:33
Výborné a jednoduché jídlo, doporučuji.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005