Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
5,0 (4x)
23. 3. 2016
Křenové želé
Apetit
Křenové želé
Apetit


< 60 min
5,0 (4x)

Tohle byl vyložený chuťový objev. Jablečný křen patří do české kuchyně, ale povznést nápad k želé? Geniální! Želé je skvělé ke křupavým slaným sušenkám, uzeninám, grilovaným masům, vyzrálému sýru i do omáček.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 434 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 105.25 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Hani
09.08.2008 15:17
...ale to přece není vůbes špatný nápad, mě se líbí a určitě to zkusíma otestuji na svých kamarádkách. Jen musím vymyslet, k čemu - možná grilované krůtí masíčko...
  profile image
Pepi
16.07.2008 19:18
Chapu, ze napady dochazeji, mozna jsem ignorant, ale krenove zele...jezisi..
  profile image
Butterfly
24.07.2008 21:29
Bezvýhradně....

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Želé z granátových jablek a pomeračové šťávy

Jak na to: Chcete připravit sulc nebo želé? Obavy stranou, vyhrňte si rukávy!

Klasický sulc a želé na první pohled patří každý do jiné kategorie dobrot, přesto mají něco společné. Jsou chutné, jisté míry i zdraví prospěšné a navíc mohou být i ozdobou stolu. Jak sulc tak želé povětšinou stojí na kolagenu – látce živočišného původu. Jak postupovat při jejich přípravě, aby se vše povedlo? Na nejčastější dotazy jsme pro vás našli odpovědi.