Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,4 (32x)
15. 12. 2015
Pečená kořeněná mrkev
Apetit
Pečená kořeněná mrkev
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,4 (32x)

Pečená mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových pochoutek. Pečená zelenina se dobře doplňuje s rýží, kuskusem nebo bulgurem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 129.75 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 13.75 g
  • Tuky 7.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Krémová mrkvová polévka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy