Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (28x)
28. 6. 2023
Koláč se zakysanou smetanou a rybízem
Image Professionals
Koláč se zakysanou smetanou a rybízem
Image Professionals


Snadné
> 60 min
4,2 (28x)

Přes léto se kynuté koláče všeho druhu neobejdou bez pořádné porce čerstvého ovoce. Rybíz je pro svou intenzivní kyselou chuť ideálním kandidátem, protože s sladkým těstem a náplní tvoří dokonalý kontrast. Tentokrát jsme ho místo oblíbeného tvarohu spojili i s jemnější zakysanou smetanou, výsledek je fenomenální.


Nezhasínat obrazovku
Na plech 30 x 40 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na plech 30 x 40 cm

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 5331 kcal
  • Bílkoviny 161 g
  • Sacharidy 670 g
  • Tuky 212 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí.