Lahůdka pro milovníky koláčů na slano. Olivy, sardele, bylinky a báječná cibulka.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1286 kcal
- Bílkoviny 99.25 g
- Sacharidy 63 g
- Tuky 72 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2009/2
Únor 2009
Komentáře
Máte chybu v receptu v kuchařce:
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně
Při vaření tohoto receptu jsem udělal chybu, místo octa sherry, jsem použil víno sherry, bylo tam napsáno použijte balsamico ocet nebo sherry.
Bohužel jsem použil francouzskou kuchařku.
Dobrý den, pane Farský,
moc nás mrzí, že došlo k takovému nedorozumění. I kuchařce je samozřejmě položka 100 ml sherry nebo balzamikového octa myšlena jako 100 ml sherry octa nebo 100 ml balzamikového octa. Bohužel nám nedošlo, že by se to dalo vyložit i jinak :-(.
Děkujeme za upozornění a přejeme klidné dny a pevné zdraví,
redakce Apetitu
ááách! je to mana! :-) opravdu doporučuju a věřím, že do budoucna tomu dám další varianty, ale je to lahoda :-)