
< 45 min
4,4
Mrkvová polévka s fetou a quinoou

< 30 min
0,0
Studená polévka salmorejo

< 30 min
4,8
Hrášková polévka s uzeným lososem

< 30 min
5,0
Kořeněný salát

< 60 min
5,0
Steak à la Stroganoff s pečenými batáty

> 60 min
4,2
Studená polévka ajo blanco

< 60 min
4,8
Koláč s olivami a karamelizovanou cibulí

< 10 min
3,8
Osvěžující gazpacho

< 20 min
5,0
Salát s kozím sýrem a medovou zálivkou

> 60 min
5,0
Španělská česnečka

< 20 min
3,8
Teplý salát s chorizem, avokádem a fetou

> 60 min
5,0
Jarní sladké cibulky s kouřovou omáčkou romesco

< 20 min
2,2
Burger s grilovaným hovězím srdcem a křupavou slaninou

< 20 min
4,3
Vejce v parmazánové strouhance se špenátem

< 20 min
5,0
Teplý fazolovo-houbový salát s pečeným česnekem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze