Pokud jste zázračná chia semínka ještě nezkusili, tohle je skvělý způsob, jak se seznámit. Bezlaktózový a bezlepkový dezert, proložený osvěžující jahodovou vrstvou. Recept na chia pudink je snadný a příště můžete jahody vyměnit za maliny, mango nebo třeba borůvky.
Suroviny
Na pudink
Na jahody
Na dokončení
Na recept
- Energie 928 kcal
- Bílkoviny 21 g
- Sacharidy 139 g
- Tuky 24 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/5
Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.