Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (91x)
9. 5. 2016
Kokosový chia pudink s čokoládou a jahodami
Apetit
Kokosový chia pudink s čokoládou a jahodami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (91x)

Pokud jste zázračná chia semínka ještě nezkusili, tohle je skvělý způsob, jak se seznámit. Bezlaktózový a bezlepkový dezert, proložený osvěžující jahodovou vrstvou. Recept na chia pudink je snadný a příště můžete jahody vyměnit za maliny, mango nebo třeba borůvky.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na pudink

Na jahody

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 928 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(91 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/5

Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.  

Související články

Obilná alternativa mléka z rýže, špaldy nebo ovsa. K čemu je můžete použít a jak z nich vařit

Intolerance laktózy je neschopnost organismu strávit mléčný cukr. Spolu s alergií na mléko jsou příčinami, proč výrobci přicházejí s alternativami jako jsou bezlakotózová mléka nebo nápoje rostlinného původu. Mléko totiž trápí značnou část populace. Svoje rostlinné „mléko“ si však můžete připravit sami doma z různých druhů ořechů, obilovin nebo semínek.