Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (12x)
13. 1. 2020
Chia pudink s čokoládou
Apetit
Chia pudink s čokoládou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (12x)

Dezert bude skvělým zakončením lehkého oběda nebo také sytou snídaní, kterou si můžete připravit do lednice den předem!


Nezhasínat obrazovku
Na 4–6 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4–6 porcí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1205 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 119 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/1

Vykročte s Apetitem do nového roku s optimismem a nadšením. Jakým směrem zamíří česká i světová gastronomie, předpovídají v lednovém čísle osobnosti české kulinární scény. Než ale přivítáme rok 2019, je třeba rozloučit se s rokem minulým. Pokud se chystáte slavit silvestr v opravdu velkém stylu, nezapomeňte na šampaňské a kaviár. Vše, co jste kdy chtěli vědět o ústřicích a kaviáru, zjistíte v reportáži na s. 76. Navíc vás provedeme světem šumivých vín od metod výroby až po sklenice, v nichž se nejlépe servírují. Pořádný silvestrovský večírek si ale žádá hlavně spoustu dobrého jídla: ať svým hostům připravíte smažené sýrové jednohubky, vydatný, ale přitom lehký salát, neodolatelné špízy nebo chuťovky do ruky, počítejte raději s dvojnásobným množstvím, protože všichni si přijdou přidat. Každodenní režim vám v roce 2019 pomůže od pondělí do pátku nastolit 5 hřejivých večeří, a kdyby na vás padl zimní splín dopřejte si „comfort food“ v podobě zapečených mističek z naší nové rubriky Provinilá potěšení. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

10 rad, jak lépe a zdravěji jíst

Jídlo může být nejen skvělým požitkem, ale také zdrojem životní energie. Stefan Egger, šéfkuchař rakouského hotelu Theresa, má pro vás deset zlatých rad, kterými zkvalitníte svůj jídelníček. Odměnou vám budou ztracená kila a větší vitalita.