
< 30 min
4,1
Kokosová korma s kuřecím masem

> 60 min
4,2
Tikka masála

> 120 min
4,4
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri

> 60 min
4,3
Kuřecí tikka masála

< 60 min
0,0
Srílanské řepné kari

< 60 min
2,7
Kysané zelí ochucené po indicku

< 60 min
3,6
Nasi Dagang

< 90 min
4,7
Koule z černé čočky v kari omáčce

< 60 min
3,0
Máslové kuře Šárky (od Enzíka)

< 25 min
5,0
Kari z nezralých rajčat
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze