< 30 min
4,1
Kokosová korma s kuřecím masem
> 60 min
4,2
Tikka masála
> 120 min
4,3
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri
> 60 min
4,3
Kuřecí tikka masála
< 60 min
0,0
Srílanské řepné kari
< 60 min
2,7
Kysané zelí ochucené po indicku
< 90 min
4,7
Koule z černé čočky v kari omáčce
< 60 min
3,6
Nasi Dagang
< 60 min
3,0
Máslové kuře Šárky (od Enzíka)
< 25 min
5,0
Kari z nezralých rajčat
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví