Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
23. 3. 2016
Karamelový chléb
Apetit
Karamelový chléb
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Sladký chlebíček...


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na karamel

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 535.88 kcal
  • Bílkoviny 12.63 g
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 27.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
31.08.2007 10:46
Recept se nachází v č.2/05, str.23
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.