Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (14x)
5. 1. 2018
Ztracený chléb
Apetit
Ztracený chléb
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (14x)

Dezert známý ve Francii jako pain perdu (ztracený chléb) semlely české školní kuchyně v dusivou žemlovku. Zkuste vzkřísit ztracený chléb vonící vanilkou a smetanou…


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1482.33 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 194.5 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Verča
27.02.2006 13:34
Dík, ale proč to neopraví alspoň tady na webu
  profile image
klar
24.02.2006 20:48
v niektorm z dalších cisel písali, ze tam majú byt cca 4 vajícka..
  profile image
pavla
20.02.2006 10:13
tak už jsem našla správné číslo, škoda, že ho tady nepíšou u receptu, moc by to vše ulehčilo, že to opravíte Apetite? Bylo to číslo duben 2004/str. 15: a ty žloutky tam nejsou nikde napsané.
  profile image
Irena
19.02.2006 17:51
Ráda Vám pomůžu. Napište mi, ve kterém čísle recept byl, číslo vydání se u recetu nezobrazuje.
  profile image
sváťa
19.02.2006 16:21
ty řžlotky proboha jen vypadly ne?
  profile image
Tessi
18.02.2006 14:00
Moc ráda bych Ti pomohla, proběhla jsem všechny staré Apetity, kde tento recept byl, ale bohužel zrovna to potřebné číslo jsem někomu půjčila... škoda
  profile image
Lena
18.02.2006 09:41
Nevidím kolik mám dát žloutků. Na takové množství mléka a smetany asi hodně? Má to někdo vyzkoušené a poradí?

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004