Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (13x)
5. 1. 2018
Ztracený chléb
Apetit
Ztracený chléb
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (13x)

Dezert známý ve Francii jako pain perdu (ztracený chléb) semlely české školní kuchyně v dusivou žemlovku. Zkuste vzkřísit ztracený chléb vonící vanilkou a smetanou…


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1482.33 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 194.5 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004