Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (7x)
5. 12. 2022
Kenwood
Markéta Pavleje
Kanelbullar Markéty Pavleje jako vánočka
Markéta Pavleje


Snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Inspirujte se receptem, který připravila foodblogerka Markéta Pavleje za pomoci kuchyňského robota Kenwood Titanium Chef Baker.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA TĚSTO

NA NÁPLŇ

NAVRCH

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5379 kcal
  • Bílkoviny 146 g
  • Sacharidy 536 g
  • Tuky 280 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Markéta Pavleje
    Zdroj: Markéta Pavleje
  2. Markéta Pavleje
    Zdroj: Markéta Pavleje

Autor: Redakce, z vydání Apetit Kanelbullar Markéty Pavleje jako vánočka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Vánočka

Vánočka jako symbol trpělivosti aneb Co dělat, když těsto nekyne

Kuchyní se line vůně perníčků, stromeček září v plné kráse a na stole čeká talířek s cukrovím. Už zbývá jen poslední krok k dokonalosti – vánočka. Zaděláte těsto, pečlivě ho hnětete, s láskou ho uložíte na teplé místo… a ono nic. Těsto se tváří, že se ho celý ten vánoční humbuk vůbec netýká. Proč se to děje? A hlavně – jde ho zachránit?