Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (21x)
18. 7. 2016
Opečená vánočka
Apetitonline.cz
Opečená vánočka
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (21x)

Geniální způsob, jak využít vánočku, která vám zbyla z předchozích dnů.


Nezhasínat obrazovku
Pro 3-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1124 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

Vánočka

Vánočka jako symbol trpělivosti aneb Co dělat, když těsto nekyne

Kuchyní se line vůně perníčků, stromeček září v plné kráse a na stole čeká talířek s cukrovím. Už zbývá jen poslední krok k dokonalosti – vánočka. Zaděláte těsto, pečlivě ho hnětete, s láskou ho uložíte na teplé místo… a ono nic. Těsto se tváří, že se ho celý ten vánoční humbuk vůbec netýká. Proč se to děje? A hlavně – jde ho zachránit?