Nová registrace Zapomenuté heslo

Dejte si zvěřinové nebo kachní speciality v restauraci Sarah Bernhardt

12. 11. 2010
Nadívaná kachna na švestkách
Apetit

Menu uvede nejprve předkrm – zvěřinová terina s brusinkovým čatní a toastovanou brioškou. Následuje hlavní chod, který vám dává na výběr rovnou ze tří pokrmů. Zvěřinu zastupuje kančí guláš na červeném víně a srnčí medailonky ve slanině se šípkovou omáčkou. Pokud zvěřině neholdujete, ochutnejte kachní prsíčka pečená na pomerančích a zázvoru. Speciální menu musí být zakončeno dezertem. V restauraci Sarah Bernhardt vaše chuťové buňky pohladí pečené jablko v listovém těstě s ořechy, rozinkami, přelité teplou vanilkovou omáčkou.

Ke zvěřině i kachnímu masu se skvěle hodí vína. V restauraci Sarah Bernhardt můžete ochutnat moravská i francouzská. Záleží na vás, zda si z obsáhlé vinotéky restaurace vyberete sami podle vlastního uvážení, nebo zda využijete znalostí zkušeného sommeliéra.

Sdílet článek

Zvěřina Kachní maso Srnčí Kančí Pečené jablko Francouzská kuchyně Moravské víno Sommeliér Listové těsto

Související články