
> 60 min
0,0
Zapečená rebarbora s mascarpone

< 60 min
3,1
Krůtí roláda s pecorinem a citronovým dipem

> 60 min
0,0
Vepřová pečínka na růžovém víně

< 10 min
5,0
Jahodová bowle s ledovou tříští

< 20 min
0,0
Borůvkové želé s růžovým vínem a vanilkovou pěnou

< 20 min
0,0
Sangria à la bufet

> 60 min
5,0
Jahody v růžovém víně

< 20 min
2,0
Malinové frosé
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze