Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Jehněčí plecko s rozmarýnem


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Jehněčí plecko je klihovité, a díky tomu nebude nikdy suché. Když ho upečete s kostí, vynikne jeho lahodná chuť.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 950.75 kcal
  • Bílkoviny 44.5 g
  • Sacharidy 3.5 g
  • Tuky 62.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008