Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,8 (13x)
18. 7. 2014
Jehněčí plátky s rajčaty a olivami


Snadné
< 30 min
4,8 (13x)

Vynikající a elegantní jídlo! Přidejte česnek; jehně­čí si bez něj ne­umíem představit. Doporučujeme opékané brambory.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 409.5 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 24.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jehněčí plátky s rajčaty a olivami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Michaela Pavlíčková profile image
Michaela Pavlíčková
08.04.2010 12:41
Jídlo jsem udělala o velikonocích jako sváteční oběd. Bylo to velice dobré, ale 15 minut v troubě nestačilo ani náhodou. Nakonec se to natáhlo asi na 45min. Pravda ale je, že plátky byly trochu silnější a maso jsem nestihla den předem naložit. Každopádně zkusím ještě jednou a den předem naložím. Kus masa z kýty mám ještě v mrazáku...
  profile image
Alena
13.09.2007 20:15
Recept se nachází v č.1/07, str.13