Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,8 (12x)
18. 7. 2014
Jehněčí plátky s rajčaty a olivami


Snadné
< 30 min
4,8 (12x)

Vynikající a elegantní jídlo! Přidejte česnek; jehně­čí si bez něj ne­umíem představit. Doporučujeme opékané brambory.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 399 kcal
  • Bílkoviny 29.75 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jehněčí plátky s rajčaty a olivami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet