Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (25x)
18. 7. 2014
Parmazánové jarní kuře
Apetit
Parmazánové jarní kuře
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (25x)

Parmazánové kuře je opravdu výtečné. I brambory s octem ladí. Chcete-li ho podávat jako oběd, zdvojnásobte přílohu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 393 kcal
  • Bílkoviny 37.75 g
  • Sacharidy 26.5 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

kure

Kuře z trouby: Jak ho upéct, aby bylo šťavnaté

Kuře v hlavní roli je vždy skvělý nápad. I úplně jednoduše pečené, jen osolené s trochou másla, se zlatavou kůrčičkou chutná přímo božsky. Jak k pečenému kuřeti připravit skvělou šťávu? Jak snadno přichystat oběd či večeři pro rodinu? Upečte si jedno třeba už dnes večer.