Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,3 (24x)
18. 1. 2018
Jarní kuřátka s nádivkou
Apetit
Jarní kuřátka s nádivkou
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,3 (24x)

Jedno kuře, jedna porce... Pečené jarní kuřátko s nádivkou, hráškem a bramborovou kaší je super recept na nedělní oběd. Nebojte se slaniny ani másla, jarní kuřátko se snadno vysuší a tito pomocnici tomu snadno zabrání.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2466 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 152 g
  • Tuky 149 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/5

Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.