Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (3x)
27. 6. 2017
Jahodový trifle s bílou čokoládou a pusinkami
Apetit
Jahodový trifle s bílou čokoládou a pusinkami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (3x)

Jahody s portským, se smetanovým krémem z bílé čokolády, křupavé pusinky a kysaná smetana se šlehačkou jsou návyková záležitost. Jahodový trifle s bílou čokoládou a pusinkami můžete podle chuti doplnit nesolenými pistáciemi či ořechy.

 

Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1061.25 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 86.75 g
  • Tuky 74 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti

Související články

Červnové titulky Apetitu

20. narozeniny Apetitu: Zvolte nejkrásnější červnovou titulku za dvě uplynulé dekády, můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit

V květnu 2004 vyšel první magazín Apetit. Časopis plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na českém trhu jako zjevení. Byl první a jediný. 20. narozeniny si zaslouží oslavu, a proto jsme se v redakci rozhodli protáhnout si narozeninové radovánky na celý rok. A protože vám rádi děláme radost, budeme nadělovat dárky! V tomto případě se stačí zapojit do hlasování o nejkrásnější titulní stranu a můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit.