Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (10x)
6. 5. 2016
Trifle s profiterolkami
Apetit
Trifle s profiterolkami a opilým ovocem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (10x)

Traduje se, že obyvatelé Británie a Francie si nemohou přijít na jméno... To však neplatí u tohoto dezertu - britský trifle si s francouzskými profiterolkami rozumí báječně!


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na ovoce

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3397 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 167 g
  • Tuky 256 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

eclairs

Jak na odpalované těsto, aby se vždycky podařilo

Věnečky a větrníky jsou známé české klasiky. Sláva profiterolek, eclairs, paris brest nebo croquembouche však sahá po celém světě. Všechny spojuje odpalované těsto neboli pâte à choux. Z odpalovaného těsta však můžete připravit i knedlíky! Jak si poradit s odpalovaným těstem v domácích podmínkách?