Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (3x)
30. 5. 2025
Jahodový cheesecake
Olive Magazine
Jahodový cheesecake
Olive Magazine


Snadné
< 60 min
5,0 (3x)

Lehký, svěží a naprosto neodolatelný. Takový je tento nepečený jahodový cheesecake, který se stane hvězdou každé letní oslavy. Krémový základ na křehkém sušenkovém korpusu doplňuje voňavá jahodová omáčka a vrstva čerstvých jahod, které mu dodávají nejen chuť, ale i oslňující vzhled. Ideální dezert, když chcete udělat dojem – bez zapínání trouby.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8–10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 566.8 kcal
  • Bílkoviny 7.7 g
  • Sacharidy 49.6 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Amanda James, z vydání Apetit Jahodový cheesecake

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce