Co propůjčuje nepečenému jahodovému cheesecaku nebeskou nadýchanost a nečekanou svěžest? Šlehačka a bílý jogurt od Bohemilk Opočno! Tenhle jednoduchý dortík s křupavým sušenkovým korpusem a záplavou jahod budete chtít jíst celé léto.
Videorecept
Porce
20
Suroviny
Porce
20
Na korpus
Na jahodovou redukci
Na náplň a dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 446.1 kcal
- Bílkoviny 43.25 g
- Sacharidy 22.95 g
- Tuky 19.55 g
Postup přípravy
-
Zdroj: BOHEMILK OPOČNO
Autor: Redakce, z vydání Apetit Nepečený jahodový cheesecake
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet