Tenhle dezert má velkou letní výhodu – nepřipravuje se v troubě, ale v mrazáku. Jeho základem je dobrý jemný tvaroh, smetana a křupavé piškoty, které by měly nasáknout likérem, ale neměly by se úplně rozmočit. Želatina dezert zpevní – a jahody z něj vytvoří aromatickou bombu.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 4907.25 kcal
- Bílkoviny 224.75 g
- Sacharidy 687 g
- Tuky 123.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/7
Červenec 2004