Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (15x)
18. 7. 2014
Jáhelné rizoto s houbami a tymiánem


Snadné
< 60 min
4,3 (15x)

Chutné rizoto, ke kterému použijete staročeskou obilovinu. Chutná skvěle, zasytí mnoho lidí a neudělá průvan v peněžence!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 408 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 51.25 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Petule
15.10.2008 21:56
výborné, skvělý recept. děkuji .
  profile image
Alena
13.02.2008 08:04
Recept se nachází v č.6/07, str.60
  profile image
Zanka
10.02.2008 11:37
Je výborné a hlavně příprava je velmi jednoduchá a rychlá a zvládnete ji i s dítětem visícím na Vaši noze :-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007