Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Kuře na jeřabinách


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Šťavnaté a mírně navinulé plody jeřábu (odborně jsou to malvice) dodají omáčce nevšední říz.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 407.5 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 37.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007