Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)
18. 7. 2014
Hříbkové rizoto s lanýžovým máslem
Apetit
Hříbkové rizoto s lanýžovým máslem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)

Lanýžový olej dokáže sám o sobě přidat skvělou chuť, a navíc umocní přirozenou vůni lesních hub.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 477.25 kcal
  • Bílkoviny 17.75 g
  • Sacharidy 81.25 g
  • Tuky 8.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

Černý lanýž

Lanýže: Zázračný lék, nebo ďáblovo dílo?

Zemské perly. Tak se přezdívá houbám, jejichž nezaměnitelné chuti propadli gurmáni po celém světě. Nejvzácnější lanýže se podobně jako obrazy draží v aukční síni za astronomické částky. Jak se lanýže hledají a kolik stojí nejdražší lanýž na světě?