Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (76x)
18. 7. 2014
Rizoto
Pexels.com
Houbové rizoto se slaninou
Pexels.com


Snadné
< 60 min
4,4 (76x)

Chcete si užít pravé italské rizoto se vším všudy? Použijte místo slaniny pancettu. Není z nejlevnějších, ale chutná naprosto neodolatelně!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 820.5 kcal
  • Bílkoviny 33.75 g
  • Sacharidy 102.5 g
  • Tuky 26 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Houbové rizoto se slaninou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(76 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
krista.janickova
15.10.2015 12:17

Vynikající, už nedělám rizoto jinak než takhle s kulatozrnou rýží!!!

Teresa Brzezna profile image
Teresa Brzezna
03.03.2010 20:31
neni mi jasny bod 2. Ryzi mam pridat k osmazene slanine a houbam nebo opekat zvlast a az na zaver primichat k ryzi slaninu s houbama?
Eva Pasková profile image
Eva Pasková
09.04.2010 14:32
rýži přidejte ke slanině a tam ji chvilku opékejte - musí se jakoby obalit tukem ze slaniny a zbělat. Všechny chutě se pak krásně propojí a rýže získá nový rozměr :)
  profile image
quittko
02.03.2010 11:06
Uzasny recept. Priznavam se ze rizoto z prave rizotove ryze Arborio jsem delala poprve. Recept neni vubec slozity a vysledek je naprosto dokonaly! Vsem moc moc chutnalo. Urcite zkuste.

Recept je součástí kolekce

Související články

Lišky v košíku

Lišky v kuchyni 7krát jinak

Lišky jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány za delikatesu. Lišky mají oproti jiným houbám tužší konzistenci, takže vydrží déle čerstvé, ale vyžadují delší tepelnou úpravu. Někdy bývají pro své výrazné žluté až oranžové zbarvení označovány jako ,,kuřátka”. V lese na ně narazíte většinou na podzim.