Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (75x)
18. 7. 2014
Rizoto
Pexels.com
Houbové rizoto se slaninou
Pexels.com


Snadné
< 60 min
4,4 (75x)

Chcete si užít pravé italské rizoto se vším všudy? Použijte místo slaniny pancettu. Není z nejlevnějších, ale chutná naprosto neodolatelně!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 820.5 kcal
  • Bílkoviny 33.75 g
  • Sacharidy 102.5 g
  • Tuky 26 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Houbové rizoto se slaninou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(75 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Lišky v košíku

Lišky v kuchyni 7krát jinak

Lišky jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány za delikatesu. Lišky mají oproti jiným houbám tužší konzistenci, takže vydrží déle čerstvé, ale vyžadují delší tepelnou úpravu. Někdy bývají pro své výrazné žluté až oranžové zbarvení označovány jako ,,kuřátka”. V lese na ně narazíte většinou na podzim.