Tohle pečivo sice 100% splňuje požadavky na halloweenské občerstvení, ale ve skutečnosti se jedná o tradiční ,kosti svatých‘, které se u nás kdysi pekly a rozdávaly na Všechny svaté či na Dušičky.
Suroviny
Na recept
- Energie 2811 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 398 g
- Tuky 95 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Recept je z vydání:
Apetit 2017/11
Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.