Do tohoto italského pokrmu se obvykle používají drobné těstovinové prstýnky zvané ditalini, ale vy si můžete vybrat, na které těstoviny máte chuť. Skvělé je i orzo, které jsme použili my, ale prodávají se i hvězdičky nebo třeba písmenka, jimiž zabodujete především u dětí!
Suroviny
Na recept
- Energie 4506 kcal
- Bílkoviny 249 g
- Sacharidy 742 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/1
Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.