Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (51x)
18. 7. 2014
Fazolky s česnekem a nivou
Apetit
Fazolky s česnekem a nivou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (51x)

Tyhle fazolky se hodí jako rychlý oběd nebo večeře. Jak říká naše čtenářka Nikola Hronková, často jim podlehnou i odpůrci vařené zeleniny.


Nezhasínat obrazovku
2-4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 455 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 21.5 g
  • Tuky 30.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Nemeckova profile image
Jana Nemeckova
28.10.2014 14:45

Zkoušeli jsme i s těstovinami místo fazolek a také chutnalo moc dobře.

  profile image
caramilla
22.12.2009 11:22
Tohle je jeden z našich nejoblíbenějších receptů. Je tak neuvěřitelně dobrý a instantní, že se k němu neustále vracím. V sezóně si do mrazáku dám připravené fazolky ze zahrádky nebo co koupím z Nenačovic v BIOkvalitě. Z čerstvých fazolek je jídlo také moc dobré.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.