Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,1 (14x)
18. 7. 2014
‚Dort‘ z karamelových větrníků
Apetit
‚Dort‘ z karamelových větrníků
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,1 (14x)

Větrníková extáze! Uvnitř vanilkový krém, navrchu karamelová omáčka. Skvělé!


Nezhasínat obrazovku
10 větrníků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 větrníků

Na krém

Na karamelovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1001.7 kcal
  • Bílkoviny 28.8 g
  • Sacharidy 64.3 g
  • Tuky 68.4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

eclairs

Jak na odpalované těsto, aby se vždycky podařilo

Věnečky a větrníky jsou známé české klasiky. Sláva profiterolek, eclairs, paris brest nebo croquembouche však sahá po celém světě. Všechny spojuje odpalované těsto neboli pâte à choux. Z odpalovaného těsta však můžete připravit i knedlíky! Jak si poradit s odpalovaným těstem v domácích podmínkách?