Dort Harlekýn potěší všechny milovníky šlehačkových dortů. Dopřejte si klasický dezert jako vystřižený z vitríny vaší oblíbené cukrárny. Kombinace bílé a kakaové šlehačky tvoří jeho charakteristický vzhled a naprosto jemnou chuť, která sluší kakaovému korpusu. Ten doporučujeme alespoň jednou poříznout a vnitřek dortu naplnit kakaovou šlehačkou.
Videorecept
Suroviny
Na kakaovou šlehačku
Na dokončení
Na recept
- Energie 5161 kcal
- Bílkoviny 121 g
- Sacharidy 471 g
- Tuky 308 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva