Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,7 (11x)
18. 7. 2014
Dezert s ovocnou pěnou
Apetit
Dezert s ovocnou pěnou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,7 (11x)

Malá lekce molekulární kuchyně. Dezert lehký jako pírko připravíte v lahvi na šlehačku.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 699 kcal
  • Bílkoviny 69.75 g
  • Sacharidy 50.25 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.