Recept na tohle božské tiramisu jsme mámili z naší spolupracovnice Dany Obermajerové roky. V pravidelných intervalech nám na ně dělala chutě, ale recept prozradit nechtěla. Až teď! Je fakt skvělé - přesvědčte se sami. Tiramisu můžete navrstvit do velké mísy a tu pak postavit doprostřed stolu nebo každému připravte vlastní pohár plný slasti.
Suroviny
Na recept
- Energie 7680 kcal
- Bílkoviny 151 g
- Sacharidy 553 g
- Tuky 510 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.