Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (194x)
5. 1. 2021
Čokoládové muffiny s malinami
Apetit
Čokoládové muffiny s malinami
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (194x)

Čokoládové muffiny jsou díky kefíru krásně vláčné a maliny jim dodají příjemně nakyslý tón. Pokud ale nechcete mimo sezonu kupovat čerstvé, přidejte přímo do těsta hrst malin sušených mrazem. Čokoládové muffiny rozzáří každou narozeninovou párty i dětskou oslavu. Recept je jednoduchý a výsledek čokoládově božský.


Nezhasínat obrazovku
Na 12–18 muffinů (podle velikosti formy)
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12–18 muffinů (podle velikosti formy)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2829 kcal
  • Bílkoviny 80 g
  • Sacharidy 284 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(194 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čokoládové muffiny

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/1

Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.