Udělejte si domácí čokoládové lanýže! Zaručujeme vám, že budou ještě chutnější a jemnější než ty z belgické čokoládovny. Až navíc zjistíte, jak směšně snadné a efektní jsou, nejspíš domácími pralinkami obdarujete veškeré příbuzenstvo. Několikrát.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 48.5 kcal
- Bílkoviny 0.52 g
- Sacharidy 2.58 g
- Tuky 3.86 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/12
Prosinec 2007
Komentáře
Vynikající lanýže. Pokaždé, když je uděláme, tak mají obrovský úspěch :-) Dobrá je kombinace s pomerančem (pomerančová kůra nebo esenciální pomerančový olej). Jinak cukr nepřidávám žádný, lanýže jsou sladké dost díky použité čokoládě (dělám ze 70%).