Tenhle recept inspirovaný chutěmi starověkého Říma jsme odkoukali od britské autorky Vicky Jonesové. Je to skutečně jednoduchý a naprosto fantastický salát z červené řepy, který si zamilují i odpůrci této zeleniny. Sami uvidíte, až salát vyzkoušíte.
Suroviny
Na zálivku
Na recept
- Energie 2208 kcal
- Bílkoviny 43 g
- Sacharidy 296 g
- Tuky 85 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/1
Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.