Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,4 (92x)
18. 7. 2014
Čočková polévka s kari
Apetit
Čočková polévka s kari
Apetit


Snadné
< 45 min
4,4 (92x)

Čočková polévka s kari zaujme svou exotickou chutí a aromatickým kořením. Tato tradiční indická pochoutka láká svou sytou barvou a bohatou chutí, což ji činí oblíbenou večeří po celém světě. Pokud si libujete v pálivých jídlech, přidejte do polévky z červené čočky nasekanou chilli papričku, případně zjemněte kokosovým mlékem.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 422.75 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 41.25 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(92 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hrachovka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/10

Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.