Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,3 (134x)
19. 5. 2016
Hrachovka
Apetit
Hrachovka
Apetit


Snadné
< 45 min
4,3 (134x)

Hrachovka patří mezi tradiční české polévky a rozhodně by se na ni nemělo zapomínat. Ať už servírujete hrachovku se slaninou, uzeným nebo párkem, určitě nezapomeňte přidat dostatek česneku a voňavou majoránku. A jestli jste na ni právě teď dostali chuť, tento recept na hrachovku s opraženou slaninou vás dovede ke zdárnému výsledku.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3663 kcal
  • Bílkoviny 263 g
  • Sacharidy 432 g
  • Tuky 76 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(134 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7