Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (157x)
23. 5. 2016
Nadýchaná ciabatta
Apetit
Ciabatta
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (157x)

Ciabatta je vděčné pečivo, které pochází z Itálie. Můžete ho natrhat na talířek a podávat s olivovým olejem nebo podélně rozříznout, naplnit třeba mozzarellou a rajčaty, klobáskami nebo míchanými vajíčky. Rázem vám vznikne rychlá večeře nebo svačina. Když na konec do těsta přidáte olivy nebo sušená rajčata, získáte zajímavou obměnu.


Nezhasínat obrazovku
na 10 ciabatt
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 10 ciabatt
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3533 kcal
  • Bílkoviny 143 g
  • Sacharidy 641 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(157 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy