Pečení chleba, to je výzva! Nicméně to není vůbec tak složité, jak by člověk řekl – naopak, je to velmi uspokojující práce. A co teprve voňavý výsledek...
2 bochníky
Suroviny
2 bochníky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 749 kcal
- Bílkoviny 28.5 g
- Sacharidy 130.5 g
- Tuky 9 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2005/2
Únor 2005
Komentáře
Dneska jsem zkusila a moc se povedl ,akorát jsem neměla formu tak jsem si udělala bochánek a pekla normálně na plechu s miskou vody vedle plechu. Místo dýňových semínek jsem měla akorát lněná semínka ale i tak je chleba výborný . Moc děkuji za recept