Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (58x)
24. 3. 2016
Špaldový chléb


Snadné
> 60 min
4,2 (58x)

Pečení chleba, to je výzva! Nicméně to není vůbec tak složité, jak by člověk řekl – naopak, je to velmi uspokojující práce. A co teprve voňavý výsledek...


Nezhasínat obrazovku
2 bochníky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 bochníky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 749 kcal
  • Bílkoviny 28.5 g
  • Sacharidy 130.5 g
  • Tuky 9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petra Ryšavá
02.08.2016 11:28

Dneska jsem zkusila a moc se povedl ,akorát jsem neměla formu tak jsem si udělala bochánek a pekla normálně na plechu s miskou vody vedle plechu. Místo dýňových semínek jsem měla akorát lněná semínka ale i tak je chleba výborný . Moc děkuji za recept

  profile image
Alena
31.08.2007 10:45
Recept se nachází v č.2/05, str.49
  profile image
Martin
07.10.2007 14:01
Tak jsem ho dnes zkusil upect a je opravdu vyborny. Doporucuji. Martin
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

Chlebový kvásek

VIDEO: Upeč třeba chleba. Díl první: kvásek

Redaktorka Darina Sieglová spojila síly s blogerkou Julianou Fischerovou alias Maškrtnicí a připravily pro vás návod, jak si upéct domácí chleba. Krásně nadýchaný, s křupavou, dozlatova vypečenou kůrkou. A hlavně z pravého žitného kvásku!