Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (2x)
8. 5. 2025
Burgery s kedlubnovým coleslawem
Apetit
Burgery s kedlubnovým coleslawem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (2x)

Křupavá bulka, šťavnaté maso a coleslaw s netradičním složením, který si zamilujete na první ochutnání. Tyhle domácí hamburgery s kedlubnovým coleslawem budou chutnat každému!


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na coleslaw

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 243.5 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 38.25 g
  • Tuky 6.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/5

Speciální narozeninové vydání Apetitu je tu! Časopis Apetit slaví 20. výročí a dostal výjimečný dárek, kterým potěší i své čtenáře – na skládanou obálku jsme vyfotili hned tři úžasné narozeninové dezerty, které upekla cukrářka Helena Fléglová. Elegantní dorty (a dortíky) vám vyrazí dech, přitom je ale zvládnete upéct doma. Slavnostní malinovo-citronový dort se hodí pro velkolepé chvíle, pistáciové dortíky fraisier ozdobí jakoukoliv oslavu a dort Zelené jablko oslní svěžími chutěmi. Narozeninová oslava u dortů rozhodně nekončí, ale prolíná se celým květnovým číslem. Představíme vám naše spolupracovníky, kteří každý měsíc pomáhají tvořit náš časopis. Každý z nich se s námi podělil o recept, jenž mají navždy spojený právě s Apetitem. A mimořádně vás necháme nahlédnout do zákulisí a přiblížíme, jak vzniká časopis o jídle. V květnovém čísle se věnujeme i jiným tématům. Těšit se můžete na chřestové recepty, večeře z první jarní zeleniny nebo jednoduché nedělní moučníky, které zvládnete upéct během chvilky. Přineseme vám i recept na koláč z pistácií a meruněk od vítěze pořadu Peče celá země Vojty Vrtišky. Pro všechny maminky, které mají v květnu svůj speciální den, jsme připravili nedělní oběd. Vypravili jsme se i do světa – své gastronomické zážitky z New Yorku nám popsala spisovatelka a scenáristka Martina Formanová. S dobrodruhem a šéfkuchařem Radkem Příhonským se vydáme do Jihoafrické republiky, Indonésie a Izraele, z každé země získáte recept na jedno jídlo. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250727_Celerový_salát_Coleslaw_foto-3.jpg

Celerový salát à la Coleslaw předčí klasiku: Lehký, svěží a tak dobrý, že ho budete chtít jíst ke všemu

Zapomeňte na klasiku s hlávkovým zelím – celerový Coleslaw je svěží, křupavý a překvapivě lehký. Kombinace jemně nakrájeného bulvového celeru, šťavnatého jablka a krémové zálivky s dijonskou hořčicí dává vzniknout salátu, který se skvěle hodí jak k řízkům, tak k lehkému obědu s bagetou. Díky variacím s jogurtem, sýrem či ořechy si ho můžete pokaždé připravit trochu jinak, ale vždycky bude stát za to.