Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,8 (12x)
11. 5. 2022
Bouchané brambory s ředkvičkami a omáčkou aïoli
Olive Magazine/Immediate Media
Bouchané brambory s ředkvičkami a omáčkou aïoli
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
2,8 (12x)

Brambory coby hlavní chod? Pokud to budou tyhle bouchané, tak kdykoliv! Nejlepší jsou ovšem malé nové brambory – s čerstvými ředkvičkami a krémovou omáčkou je to hotová mana nebeská. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na aïoli

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 566 kcal
  • Bílkoviny 7.63 g
  • Sacharidy 26.88 g
  • Tuky 45.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Monika Kouřilová profile image
Monika Kouřilová
01.08.2022 19:17
postupovala jsem podle recptu, ale omáčka byla celkově dost česneková a olejovitá.. no dobré to nebylo, strašně těžké jídlo.. odstraňuji z oblíbených

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.