Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
28. 4. 2014
Blanquette z jesetera se sezonní zeleninou


< 30 min
0,0 (0x)

Jak připravit rybu zdravě, a přitom chutně? Udělejte k ní zeleninu a omáčku nezahuštěnou moukou.


Nezhasínat obrazovku
Pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1448 kcal
  • Bílkoviny 65 g
  • Sacharidy 132 g
  • Tuky 68 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Rudolf Doležal, z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace

Související články