Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)
25. 2. 2022
Nudle soba se zelenou zeleninou a sezamovo-zázvorovou zálivkou
Apetit
Nudle soba se zelenou zeleninou a sezamovo-zázvorovou zálivkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)

Japonské nudle soba mají typický ,hranatý‘ průřez a vyrábějí se z pohankové mouky, někdy také ve směsi s pšeničnou. Ty čistě pohankové jsou jednak přirozeně bezlepkové, jednak mají silnější oříškovou chuť, jež dobře souzní s výraznou svěží omáčkou, která tenhle recept při focení katapultovala na první místo v žebříčku favoritů.


Nezhasínat obrazovku
Pro 3–4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2610 kcal
  • Bílkoviny 86 g
  • Sacharidy 277 g
  • Tuky 123 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2021/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/3

Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit. Apetit, napsáno s chutí