Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (37x)
18. 7. 2014
Báječně vláčný koláč
Apetit
Báječně vláčný koláč
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (37x)

Krásně vláčný, a přitom lehký. Když si k němu uvaříte dobrý čaj a koláč naservírujete se zakysanou smetanou, bude to zážitek.

 


Nezhasínat obrazovku
Na 12 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3141 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 393 g
  • Tuky 144 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Neničková profile image
Jana Neničková
23.11.2014 08:56

S těstem se musí opravdu šetřit, je dost husté, takže je to trochu pracnější, ale chuť to vynahradí. Patří k mým oblíbeným zimním koláčům.

Marketa Dvorakova profile image
Marketa Dvorakova
21.07.2014 22:11

Přišlo mi, že je toho těsta málo a nezbylo mi dost na potření vrchu, asi jsem zvolila větší formu, nevím, tak tento asi už znovu dělat nebudu...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.